Съдия от Пловдив поряза скандално Ботев в Коматево (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:14 / 07.12.2016
6420
Ботев допусна незаслужена загуба с 1:2 от Славия в мач от последния есенен кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата в Коматево и бе изгледан от около 50 зрители.

Жълто-черните вкараха гол в добавеното време, но попадението бе скандално отменено от главния съдия Кристиян Колев от Пловдив.

В 36-ата минута топката бе центрирана от свободен удар към вратата на Ботев, нападател засече, кълбото се отклони в гредата и се озова в негов съотборник, който отблизо не пропусна за 0:1.

7 минути след почивката Васил Пунарджиев изравни резултата, след като бе точен от свободен удар на около 20 метра от вратата.

Вместо да стигнат до пълен обрат, ботевистите инкасираха втори гол във вратата си. В 54-ата минута футболист в бяло изведе тима си отново напред, разписвайки се от пряк свободен удар.

Така се стигна до първата минута на продължението, в което главният съдия Кристиян Колев ощети брутално "канарчетата". Габриел Земярски центрира от корнер, вратарят на гостите увисна и Димитър Аврамов с глава прати топката в опразнената врата. Арбитърът обаче реши да подари победата на "белите" и без никаква причина отмени попадението.

Секунди по-късно реферът отново влезе в центъра на събитията, след като жълто-черните имаха претенции за двоен удар на вратаря, но съдията отново отсъди в полза на "белите".

Вижте репортаж от мача в прикаченото видео!



 



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).