Ужасно! Минал през Локо национал аут до края на сезона след тежка контузия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 03.12.2016
5268
Неприятни вести долетяха от Полша, където играе националът на България и бивш футболист на Локомотив (Пд) Спас Делев. Може би най-добре представилият се при победата с 1:0 в световна квалификация срещу Беларус играч е на път да пропусна остатъка от сезона в Екстракласата. Причината: 27-годишното крило е с диагноза скъсани странични връзки на коляното.

Контузията талантът от село Ключ е получил този вторник, по време на 1/4-финала за Купата на Полша с Пушча (Ниеполомице), спечелен с 2:0. Очаква се в близките дни Делев да бъде опериран, като това означава, че Делев със сигурност отпада от сметките на селекционера Петър Хубчев за предстоящата в края на март световна квалификация с Холандия.

Старши треньорът на Погон Кажимиеж Москал бе крайно разочарован от контузията на Делев, като заяви, че диагнозата е "брутална". "Дори самият Спас не може да каже кога точно се е контузил. Почувствал е убождане, но е доиграл срещата. Бил е добре загрят и не е усетил болка. Ако знаех или ми беше казал, че има проблем, веднага щях да го сменя", съжаляваше специалистът, цитиран от Спортал.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).