Ботев пак ще гони дивото за Купата, след като изпусна Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:38 / 01.12.2016
3875
Ботев и Берое завършиха 1:1 в първия мач от четвъртфиналите за Купата на БФС при набор 99. Срещата се игра на изкуствения терен на базата в "Коматево" и бе изгледана от около 50 зрители.

"Канарчетата" имаха превъзходство през по-голяма част от двубоя, но пропиляха един куп положения пред противниковата врата. По този начин "жълто-черните" отново ще трябва решават всичко на реванша, както сториха в осминафиналите.

В 77-ата минута Милен Златков преодоля защитник и се озова в наказателното поле на Берое, където бе фаулиран, но главният съдия скандално извади нарушението извън пределите на наказателното поле. При последвалото изпълнение настана сериозно меле пред вратата на "зелените", играч на Ботев игра с ръка, това остана незабелязано от съдията и Димитър Аврамов отблизо откри за 1:0.

В 84-ата минута след центриране от свободен удар Димитър Богданов не успя да изчисти кълбото, то попадна в Радослав Калчев и той с диагонален удар изравни - 1:1.

До края на двубоя пловдивчани упражниха натиск, но разчитаха на изсипани с топки, с които защитата на гостите се справи. Реваншът е на 15 декември в Стара Загора.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).