Трогателно видео! Ето как децата на Спартак разчувстваха своя треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:57 / 29.11.2016
4834
Днес е един много специален ден за детския тим на Спартак (Пд) от набор 2006. Треньорът на този отбор - Румен Байрев, празнува рожден ден и бе поздравен по уникален и трогателен начин от своите възпитаници.

Те отправиха специално видео послание към специалиста, видя Plovdiv24.bg.

"Тренер, бъдете здрав и много щастлив! Пожелаваме Ви късмет, радост, успехи, много удовлетворение и прекрасни емоции, споделени с близките Ви хора, а и с нашите момчета на терена! Благодарим Ви, че повярвахте в тях! Благодарим Ви за всеотдайната и методична работа, за безусловната подкрепа, за внимателното отношение към всеки един малък футболист! От името на децата и от името на техните родители Ви пожелаваме прекрасен личен празник днес", се казва в посланието и на родителите, публикувано във Фейсбук страницата на отбора.

Румен Байрев остана трогнат от жеста и коментира действията на децата така:

Благодаря Ви от сърце, момчета! Трогнахте ме истински! Аз също Ви обичам много. Бъдете здрави и все така всеотдайни, както на терена, така и в училище! Поздравления и за вашите родители!!!

Вижте уникалния поздрав към треньора Румен Байрев в прикаченото видео!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).