Ботев показа голова немощ и допусна нелепа загуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:24 / 28.11.2016
2344
Ботев допусна изключително нелепа загуба с 1:2 от Славия в мач от предпоследния 14-и кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Срещата се игра на естествен терен №1 в "Коматево" пред погледите на около 150 зрители и противопостави първите два тима във временното класиране.

"Жълто-черните" надиграха тотално своя съперник, но изпуснаха невероятни положения пред противниковата врата. Момчетата на Иван Кочев създадоха повече голови ситуации в сравнение с всичките си предишни мачове и липсата на какъвто и да е шанс пред гола ги лиши от победата.

Първият гол в мача падна в началото на втората част и бе дело на гостите от Славия. След центриране от свободен удар защитата на Ботев заспа и Радослав Постолов от близка дистанция се разписа за 0:1.

В 62-ата минута столичани организираха бърза контраатака, при която Йордан Попов шутира не особено силно от 20 метра, но Симеонов не се намеси добре и кълбото влетя във вратата за 0:2.

В 76-ата минута Фабиен Георгиев бе близо до това да отбележи трети гол за "белите", но ударът му се отклони от страничния стълб.

Чак в 86-ата минута "канарчетата" намалиха резултата след перфектно изпълнен свободен удар на завърналия се след лечение на контузия Иван Михайлов.

С допуснатото поражение Ботев зае третото място във временното класиране с актив от 33 точки. На първо място се изкачи тимът на Славия, който вече има 37 точки. В следващия кръг "канарчетата" гостуват на Левски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).