Спартак се снима за календар, контузен бек проспива снимката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:34 / 04.12.2008
1987
Лъснати и избръснати се появиха на тренировката днес играчите на Спартак. Футболистите и треньорският щаб се снимаха за календар за 2009 година. На кадъра обаче липсва култовият халф бек Стоян Терзиев - Мечката. Разсеяният играч, който лекува контузия, забравил да си зареди телефона и не могъл да бъде открит в сряда от шефовете, за да се яви за снимката за календара. Мечката проспа фотосесията и няма да покаже усмивката си на новия календар на "синьо-белите". Календарът ще бъде готов и раздаден на играчите преди Коледните и Новогодишни празници.

Тимът продължава да тренира и се готви за сблъсъка с Вихрен за купата в неделя. С отбора не тренират Красен Трифонов, Данчо Христов и Стоян Терзиев. Красен се възстановява след операция на апендикс. Йордан Христов лекува лош грип. Терзиев е в принудителна почивка заради частично разтегнати коленни връзки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).