Киров: Ситуацията не е толкова критична, един рикошет обърна развоя в мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:32 / 26.11.2016
4938
Треньорът на Ботев Николай Киров обяви, че срещу Лудогорец отборът му е играл по-добре, в сравнение с предишния двубой с Локо (Пд), предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според специалиста един рикошет е обърнал развоя на срещата в полза на шампионите.

Ето какво каза Николай Киров след поражението 1:3 от Лудогорец в Коматево:

"Няма как да разсъждавам сега за причините за загубата. Много лошо начало на двубоя за нас. През второто полувреме гостите бяха по-дейни и за жалост, един рикошет обърна развоя на двубоя".

"Днес бяхме доста по-смели в атака, но самочувствието се гради с време. Все още младите момчета не могат да се отпуснат и да дадат всичко от себе си".

"Имаше добри атаки от наша страна. Такива липсваха в предния ни двубой. При нас положението е такова, че всеки един футболист ни е важен".

"Не мисля, че ситуацията е толкова критична. Фелипе Бризола още не е започнал упражнения с топка, а и тепърва трябва да влиза във форма. В най-добрия случай може да играе в последните два мача от полусезона".



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).