"Канарчетата" играят благотворителен мач в Раковски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:08 / 03.12.2008
6064
Футболистите на Ботев Пловдив ще закрият сезона с благотворителен мач на 6 декември срещу Секирово. На мача, който ще се изиграе на стадиона в Раковски, ще бъдат събирани средства за фен, пострадал по време на мач на местния тим. Той е паднал от централната трибуна и е със сериозни счупвания, а за лечението си се нуждае от средства. Те ще бъдат събирани посредством касички, поставени на входовете на стадиона.

Спортно-техническият директор на Ботев Борислав Димитров пък отрече да се е срещал с новите собственици на клуба. Той заяви, че днес, заедно с Костадин Ангелов и Христо Андреев, е бил на срещи с футболисти и техните мениджъри, относно евентуални трансфери в Пловдив. Димитров обаче отказа да конкретизира с кои футболисти е говорено, тъй като те все още са собственост на настоящите им клубове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).