Неделев в Лудогорец? Слуховете май ще станат реалност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 15.11.2016
5965
Слуховете за бъдещ трансфер на Тодор Неделев в Лудогорец се засилват все повече. Миналата седмица Plovdiv24.bg вече публикува материал на тази тема.

Днес "Тема спорт" също твърди, че Тодор Неделев е в полезрението на шампионите. В момента 23-годишният полузащитник е част от Ботев Пловдив, но правата му се държат от елитния германски Майнц 05. Затова, ако искат да го привлекат, то разг­радчани ще трябва да водят преговори за откупуването му или взимането под наем с клуба от Бундеслигата.

При жълто-черните Неде­лев успя да възроди кариера­та си, стигна и до национал­ния отбор. Тодор е в основа­та на силните игри на канар­четата през есента. Въпреки трусовете в клуба те заемат шесто място във временно­то класиране и изненадаха със свежото си представяне в офанзивен план - той успешно дърпа конците в нападение. В 12 двубоя този сезон в Първа лига Неделев е реализирал 5 гола, направил е и шест асистенции.

Засега обаче в Лудогорец планират да вземат Тодор Неделев само ако отборът продължи участието си в евротурнирите и напролет - в противен случай тимът няма да има нужда от много нови играчи, които да играят единствено в първенството и за купата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).