Юноша на Ботев също замина на проби във Виченца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:42 / 02.12.2008
2685
Юношата на Ботев Пловдив Цветелин Тонев замина на проби в италианския Виченца заедно с халфа Тодор Тимонов. Те ще останат там минимум една седмица, където качествата им ще бъдат тествани от треньорския щаб на италианския клуб и при подходяща оферта, ще бъдат трансферирани от Ботев. Цецо Тонев е роден през 1992 година и играе за юноши-младша. Той направи добро впечатление преди няколко седмици, когато реализира хеттрик за дубъла срещи Миньор Перник.

Светлина върху цялата бъдеща трансферна политика ще бъде хвърлена след акционерното събрание, което ще се състои на 18 декември. Тогава ще бъдат официализирани новите собственици на Ботев. Най-вероятно това са фирми около Ирена Кръстева и синът й Делян Пеевски.

Утре "канарчетата" тренират сутринта, тъй като следобед е насрочен мач между тима на Етрополе воден от Христо Стоичков и юношеска формация на Ботев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).