Жоао Паоло в Левски? Сагата продължава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:59 / 12.11.2016
7184
Столична медия упорито продължава да твърди, че бразилската звезда на Ботев Жоао Паоло е в списъка на Левски за зимна селекция. Според "Тема спорт" кариоката многократно е бил наблюдаван от главния скаут на сините Георги Чиликов.

Случайно или не, в материала се уточнява, че Жоао Паоло имал оферти и от руски клубове и поради тази причина привличането му на Герена може да стане трудно.

Спекулациите на тази тема обаче ще продължат, докато самият футболист не даде окончателен отговор на ръководството на Ботев дали ще подпише нов контакт.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че жълто-черните вече отправиха официална оферта към своя футболист, който обаче е поискал време за размисъл.

Иначе в трансферният списък на Левски уж попадал и халфът на Локо (Пд) Мартин Райнов, който наскоро направи дебют и в националния отбор.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).