Марица и Иван Петков надвиха европейски шампиони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 10.11.2016
3117
С голяма преднина пред конкурентите си, женският волейболен тим на Марица (Пловдив) и неговият наставник Иван Петков спечелиха наградите за Отбор №1 и Треньор №1 на България за месец октомври и бяха наградени днес от организаторите Пресклуб България в София.

Шампионките получиха Купата на победата с 18 гласа в допитването до спортните журналисти срещу 8 гласа за националния отбор на България по супермото, станал европейски шампион през месец октомври. В анкетата за Треньор на месеца Иван Петков бе награден със Златен трикольор след като получи 16 гласа. Следват националният треньор по кикбокс Иван Георгиев, който получи 8 гласа след като българските кикбоксьори спечелиха три златни и два сребърни медала от Европейско първенство за мъже и жени, и Радослав Балинов, личен треньор на европейския шампион по супермото Хакан Халми, с 2 гласа.

Преди награждаването в Пресклуб България с минута мълчание бе почетена паметта на големия волейболен треньор Брунко Илиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).