Ботев удари Лудогорец пред погледа на Кривия и Белия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:20 / 08.11.2016
5029
Ботев постигна важна победа с 1:0 над Лудогорец в отложен мач от 4-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Срещата се игра в Коматево и събра около 100 зрители.

На трибуните бяха куп видни личности във футболните среди, като Николай Киров - Белия, Георги Дерменджиев, Ясен Петров, Александър Александров - Кривия, президентът на "канарчетата" Ангел Палийски, както и ръководителите на "орлите" Яков Папарков и Валентин Станчев.

Единственото попадение в мача падна в 9-ата минута. Тогава Здравко Жилов получи топката на 22 метра от вратата на Лудогорец и с великолепен шут матира вратаря за 1:0.

В 77-ата минута "канарчетата" пропиляха златен шанс да убият интригата с втори гол. Здравко Дерменов нахлу дълбоко в половината на зелените и пусна към Иван Кирев, който се насочи към наказателното поле и от 10 метра шутира, а кълбото мина покрай страничния стълб.

В 85-ата минута главният съдия спести чиста дузпа за Ботев, след като Милко Георгиев се разходи между защитата и стреля, а топката спря в ръцете на защитник на "орлите", но съдията подмина ситуацията.

По този начин Ботев събра актив от 30 точки и вече е само на една зад лидера Славия. С днешната победа момчетата на Иван Кочев и Георги Андонов записаха третия си пореден успех с 1:0.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).