Локо победи Ботев с 3:1 в Дербито при дублиращите отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:44 / 01.12.2008
10994
Локомотив победи с 3:1 Ботев в Дербито на дублиращите в мач, игран пред няколкостотин зрители на стадиона в парк Лаута. Двата отбора не губиха време в разучаване и се почнаха още от центъра. Ботев поведе в резултата още в шестата минута. Точен за "канарчетата" бе Васил Кочев. Той стреля точно от воле с десния крак и остави Акалски безпомощен. След това домакините стигнаха до обрата, още преди почивката. Първо Любомир Цеков с изстрел от 20-25 метра и неубедителна намеса на Павел Станев изравни резултата. Второто попадение за "смърфовете" падна след хубав пробив от ляво на Ангел Йошев и последвало центриране в наказателното поле на "канарчетата". Там няколко човека се разминаха с топката, за да може изскочилият от втора позиция Петър Лазаров да прониже Станев отблизо за 2:1. Третото попадение за "черно-белите" бе отново на Любо Цеков. След центриране на Мангелов тарана засече с глава топката в мрежата на "жълто-черните". Освен головете двата тима си размениха по няколко греди, а типично като за дерби имаше и спречквания между футболистите. При едно такова Димо Гунев от Ботев и капитанът на Локо Ангел Йошев се сдърпаха и получиха жълти картони.

Локомотив: Кирил Акалски, Георги Неделчев, Бъчваров, Християн Попов, Ангел Йошев, Иван Караманов, Любомир Чернев, Петър Лазаров, Георги Данов, Мангелов, Любомир Цеков. (Резерви: Великов).
Ботев: Павел Станев, Димитър Витанов, Чудомир Григоров, Костадин Гаджалов, Асен Попов, Апостол Попов, Светослав Илиев, Анри Суасо, Омониго Темиле, Ерик Кабу, Васил Кочев (Резерви: Йордан Етов, Илиян Йорданов, Димо Гунев).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).