В Ботев са набелязали петима нови, Коце Ангелов остава и през пролетта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:16 / 01.12.2008
3095
Петима футболисти са набелязани от ръководството на Ботев Пловдив за трансфер през пролетния полусезон, съобщиха от клуба. Имената им обаче ще останат в тайна, поне до 18 декември, когато е насрочено акционерното събрание, когато официално собствеността в Ботев ще бъде прехвърлена от Димитър Христолов на новите собственици. Набелязаните играчи са по всички постове.

От клуба съобщиха още, че при трансфери на "жълто-черни" футболисти в други отбори, също ще им бъдат търсени заместници. За момента почти сигурно отбора напускат Йордан Минев и Дормушали Саидходжа. Минев ще мине проби през Дженоа и ако не го харесат, ще играе във Виченца. Саидходжа пък е отказал на австрийския Ласк Линц и най-вероятно ще приеме офертата на столичния ЦСКА. Проби също в италиански отбори ще изкарат Тодор Тимонов и Даниел Божков.

Официално се потвърди и информацията, която спортно-техническият директор на "канарчетата" Борислав Димитров заяви преди няколко седмици пред Plovdiv24.bg, а именно че няма да бъде назначаван нов треньор в лицето на Велислав Вуцов. Костадин Ангелов ще остане на поста старши-треньор и през пролетта, а междувременно ще изкара курс в Милан, където ще наблюдава тренировъчния процес в италианския гранд.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).