Тодор Тимонов на проби във Виченца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:49 / 01.12.2008
2761
Полузащитникът на Ботев Пловдив Тодор Тимонов заминава днес за италианския Виченца, където ще мине едноседмични проби. Тимонов, който е по-известен като Принца на Пловдив, ще остане в Италия до неделя.

Втородивизионния италиански клуб хареса Тимонов в няколко мача от българското първенство, заедно с Йордан Минев. За Минев нещата за Виценца са сигурни, но договор ще бъде подписан само при положение, че не станат нещата с Дженоа. Очаква се отборът от Генуа да покани тези дни Минев на проби. Хора от италианския клуб са наблюдавали футболиста с екипа на националния отбор срещу Сърбия, но не са успели да придобият впечатления за него от времето, в което игра. Именно това е и причината от Дженоа да искат да видят Минев няколко дни на живо.

Друг футболист на „канарчетата" също е пред трансфер в Италия. Даниел Божков почти сигурно ще подсили отбора на Перуджа. Очаква се до няколко дни да стане ясно до колко сериозен е интереса на участника в италианската серия С1.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).