Едо почна с реми, Камбуров пак бележи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
19:19 / 02.11.2016
8560
Локомотив и Берое завършиха 1:1 в мач от 13-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят бе повторен дебют на Едуард Ераносян начело на родния му клуб.

Мартин Камбуров (57) вкара дежурния си гол за Локо, а гочен за гостите бе ганаецът Карлос Охене (61). 

Първата възможност за отбелязване на гол се откри пред вратата на Ясин Ел Харуби още в 3-ата минута на двубоя, когато Венци Василев стреля неточно от наказателното поле, след изпълнение на ъглов удар.

Минута по-късно черно-белите отговориха с опасна контра атака, преминала отдясно. Симеон Райков центрира отлично в наказателното поле, където Дани Кики засече с глава, но само блестящата намеса на вратаря Макенджиев лиши домакините от аванс.

В 15-ата минута старозагорци имаха втора възможност да отбележат гол. Мапуку надбяга по тъча Кирил Котев и се озова очи в очи с вратаря на "смърфовете", който с хладнокръвна намеса не позволи да бъде отбелязан гол във вратата му.

В 21-ата минута Локомотив отново стигна до чиста ситуация пред вратата на заралии. Иван Горанов проби отляво и центрира прострелно към Симеон Райков, който въпреки ниския си ръст успя да надскочи защитник на гостите и отправи удар с глава, който Макенджиев изби в ъглов удар.

Няколко минути след това домакините взеха инициативата и след добро разиграване топката попадна в национала Мартин Райнов, който отправи мощен шут от около 20 метра, но коженото кълбо премина на сантиметри от целта.

След почивката, в която имаше спречквания между агитките на двата отбора, играта бе равностойна и опасностите се редуваха от едната на другата врата.

Домакините откриха резултата в 57-ата минута, когато капитанът Мартин Камбуров опита изненадващ диагонален изстрел, който направи безпомощен вратаря на Берое Благой Макенджиев.

Само 4 минути по-късно оБаче старозагорци изравниха. Това стана след грешка на национала Мартин Райнов, при която Карлос Охене открадна топката и с изумителен прехвърлящ удар изненада Харуби за 1:1.

Локо игра в състав:

Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Мартин Райнов (75- Георги Вълчев), Симеон Райков (68- Веселин Марчев), Димо Бакалов, Дани Кики (78- Парвиз Умарбаев), Мартин Камбуров.




Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).