Марица отпадна нелепо за Купата на Аматьорската лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:00 / 02.11.2016
2416
Марица загуби нелепо гостуването си на Родопа (Смолян) с 0:1 в мач от втория етап на Купата на Аматьорската футболна лига (АФЛ) и по този начин отпадна от турнира.

Срещата се игра на стадион "Септември" в смолянския квартал "Райково", като единственото попадение падна в даденото от съдията допълнително време.

Това стана след груба индивидуална грешка на защитник в жълто-син екип, който сбърка подаване в опасна зона и топката се озова в противников нападател. Ударът му бе насочен в ъгъла на вратата, пазена от Горан Гръблев, който закачи топката, но тя все пак се оплете в мрежата зад него.

Марица приема тима на Раковски 2011 в регионално дерби от 14-ти кръг от първенството в Трета лига - Югоизточна група. Срещата, както и всички останали от кръга, ще се играе в петък - 4 ноември, поради предстоящите президентски избори.

Двубоят на стадион "Марица" ще започне в 14:30 часа.

Марица: Горан Гръблев, Пламен Табаков, Самер Алхусейн, Димитър Хубинов, Даниел Спасов, Красимир Иванов, Борислав Караматев, Борислав Никифоров (Петьо Димитров), Николай Павлов (Тодор Иванов), Венцислав Гюзелев (Георги Георгиев), Георги Арабаджиев (Аян Садъков).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).