Капитанката на Марица: Сбъдната мечта е да мога да играя в Колодрума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:47 / 21.10.2016
3190
Капитанката на Марица Радосвета Тенева призна, че отдавна е мечтала да играе в родния Пловдив в голяма и хубава зала като Колодрума. Мнение за предстоящите двубои от волейболната Шампионска лига дадоха и още две състезателки на жълто-сините - диагоналът Габриела Цветанова и либерото Ивелина Монова.

Ето мнението на трите волейболистки:

Радосвета Тенева - посрещач и капитан:

"За мен ще е чест и една сбъдната мечта да мога да играя в Пловдив, в новопостроената ни много хубава зала. До скоро в града ни нямаше такова спортно съоръжение, така че наистина съм много щастлива за първия си мач тук, в Колодрума. Надявам се утре да има максимално много публика. Да сме живи и здрави, следващият ни противник - Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул), ще представлява още по-голям интерес и тогава ще очакваме още повече подкрепа."

Габриела Цветанова, диагонал:

"Отборът от Косово не е на нашето ниво. Мисля, че за нас това, като един официален мач, е един добър шанс да се сработим максимално за предстоящите мачове. Надявам се, че хората ще дойдат да ни подкрепят и ще напълним залата. Предполагам, че да няма изненади и ще излезем победител от мача."

Ивелина Монова, либеро:

"Аз също съм изключително щастлива за това съоръжение. Невероятно е да се тренира в него - като условия, като усещане, като всичко... Не искам да подценявам отбора на Дрита (Гниляне), но аз знам, че утре ще излезем и ще победим, защото сме амбицирани да срещнем следващия съперник. Всички знаете кой е той и смятам, че за вас ще бъде истинско удоволствие да гледате волейболистки от такъв ранг, а за нас ще бъде удоволствие да излезем срещу тях и да направим всичко, което зависи от нас, за да ги победим. Никога не излизаме за нещо друго, освен победа."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).