Честито! Капитанът на Ботев и пловдивчанката Ангелинка станаха родители

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:32 / 21.10.2016
8528
Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов стана за първи път татко, научи Plovdiv24.bg. Приятелката на халфа - пловдивчанката Ангелинка, роди тази сутрин момиченце, което бе кръстено Лина. Щастливата майка е бивша участничка в реалити шоуто "Биг Брадър".

Ето как Лъчезар Балтанов обяви в социалната мрежа радостната новина:

Приятели, както знаете това беше най-тежката година за мен в професионален план! От днес мога да кажа, че това е най-щастливата година в личен план. Роди се дъщеря ми Лина, малко по-рано от предвиденото, но точно навреме, за да ми даде стимул, криле и вяра, повече от всякога - да, искам да постигна всичко за нея!

Приятелката на Лъчезар Балтанов също отбеляза щастливото събитие. Вижте какво написа в личния си профил Ангелинка:

Бременността е най-голямата отговорност, която съм поемала в живота си досега! Отговорност към моя личен живот - да бъда достоен пример, към семейството и човечеството, за да създам добро, което да продължи себе си, отговорност към света - да бъда добра майка...

Бременността не са само 9 месеца от живота на жената - те са етап, метаморфоза, катарзис...

Благодаря на Господ, че ми позволи да стигна дотук, макар да знам, че най-трудното предстои... Мислех, че знам, какво е щастието и 26 години съм правила най-доброто, за да се появи тя и за 26 секунди да ми докаже, че животът и щастието сега започват!

Днес се роди, дъщеря ни Лина!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).