Марица продължава приема на таланти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:03 / 27.11.2008
498
Мaрица продължава да набира малки таланти за детско-юношеската си школа на клуба. Приемът е предимно за подготвителните групи на най-малките футболисти - от наборите 1999, 2000 до 2001 година.

Ръководството в Кършияка е решило да се започне набирането на нови детски попълнения веднага, а не да се чака това да стане едва през следващата година.

Кандидатите малки футболисти могат да се записват всеки ден от 14 часа в канцелариите на стадион Марица или пък направо на тренировъчните игрища в Кършияка до Английската езикова гимназия.

Бившият футболист на клуба Васил Кръстев стана наставник на детските отбори на Марица, родени през 1999, 2000 и 2001 години - така наречените подготвителни групи.
За тях той набира талантливи деца за детските отбори в Кършияка. За тези набори клубът продължава да записва нови попълнения за детско-юношеската си школа. Желаещите могат да се запишат на място в канцеларията на клубния стадион направо при изпълнителния директор на жълто-сините и шеф на детско-юношеската школа в Кършияка Георги Фиданов.

За треньор на набор 1998 година отскоро бе назначен Александър Чолаков, също бивш футболист на Локомотив (Пд) и Марица. За неговия детски отбор също ще бъдат набирани нови попълнения, в зависимост от качествата на кандидатите. Всички желаещи да тренират в тима на Чолаков имат възможност да се записват всеки ден от 14 часа в канцелариите на стадион Марица или пък направо на тренировъчните игрища в Кършияка до Английската езикова гимназия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).