Звезда на Марица: Всички трябва да се съобразяват с нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:12 / 08.10.2016
3296
Диагоналът на женския тим на Марица (Пловдив) Габриела Цветанова направи коментар пред официалния клубен сайт след сензационната чиста победа над азербайджанския шампион Азеррейл (Баку) на силния международен волейболен турнир Дженгиз Гьолю в Турция.

Ето какво каза Габи Цветанова:

Направихме един добър мач срещу отбор с име в Европа. Всички знаем какви са целите ни тази година и затова да, сензационна е, но ние просто излязохме и си свършихме работата на игрището. Бяхме събрани, концентрирани и достатъчно добре технически подготвени, за да влезем ударно в мача и може би да изненадаме противника.

Предполагам, че ние сме отбор, който могат да подценят, но с играта си показваме, че сме абсолютно равностоен отбор на всички останали, които са тук на турнира. Както казах, играхме добре и всички трябва да се съобразяват и с нас.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).