Генерал Василев: Крушарски да напише писмо и даваме Локо на прокурор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:21 / 03.10.2016
5333
Христо Крушарски да ни напише едно писмо и веднага ще се съберем да разследваме. Това обяви шефът на Комисията по феърплей към БФС генерал Васил Василев, цитиран от "Меридиан мач".

Plovdiv24.bg припомня, че собственикът на Локо Христо Крушарски заяви, че часове преди мача с Пирин (2:3) е знаел, че отборът му ще загуби и освен това обяви, че почва вътрешно разследване за черно тото.

"Ние специално, в комисията, няма как да го направим на своя глава. Можем да се съберем, само ако от БФС го поискат", разясни генерал Василев.

"Ако г-н Крушарски има някакви съмнения в собствения си отбор, то трябва да напише едно писмо до футболния съюз и няма да има никакъв проблем. Ще се съберем. Знаете, че имаме хора, които гледат всички мачове. Ще съберем доказателства и веднага ги даваме на прокуратурата, а те оттам-нататък си знаят какво да правят. Знаете също така, че има хора от Локо (Пд), които вече са били привиквани на разпити... Имат си история", коментира още генерал Василев.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).