Манол Георгиев: Срещу Черноморец трябва да продължим добрата си серия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 23.11.2008
918
„Трябва да продължим добрата си серия напоследък и да довършим започнатото. За целта обаче ще бъде необходима победа на всяка цена над гостуващия ни Черноморец (Балчик) в неделя". Това заяви старши треньорът на Марица Манол Георигев преди утрешния сблъсък срещу черноморци от 14-ия шампионатен кръг на първенството в Източната „Б" група.
"Момчетата осъзнават важността на тази домакинска среща и са амбицирани за добро и успешно представяне. Остават ни само два мача до края на есенния дял от първенството и трябва да ги изиграем по най-добрия начин. Първата крачка е победа над тима от Балчик", каза още 36-годишният наставник.

Още когато пое Марица в началото на първенството с нулев точков актив и без отбелязан гол, Манол Георгиев се закани, жълто-сините ще спечелят поне 10 точки до края на есенния полусезон.

„Е, наистина досега вече сме изпълнили предвижданията ни, но в никакъв случай няма да спрем дотук и ще гоним победите и в оставащите два шампионатни мача", допълни Манол Георгиев.

Срещу Черноморец маричани ще бъдат без нападателите си Борислав Никифоров и Емил Урумов-Шивача, които са със сериозни контузии. Страдащият от стара травма халф Стефан Учиков обаче най-вероятно ще стисне отново зъби и ще играе. Заради неотшумялата му контузия в ахилеса, 32-годишният ветеран пропусна контролата на маричани срещу Гигант в Съединение в сряда, завършила 2:2.

Учиков сам е поискал да играе в този мач, за да помогне с богатия си опит на младите си съотборници.

Главен съдия на срещата е бургазлията Максим Лазаров, а негови помощници Никола Джугански от София-област и Георги Ковачев от Бургас.

За 4-ти рефер в неделния двубой пък е определен смолянският арбитър Владимир Овчаров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).