Множество пропуски лишиха Локо от победа срещу Беласица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:19 / 22.11.2008
6851
Множество пропуски и пропусната от Даксон Да Силва дузпа, лишиха Локо от задължителна победа срещу Беласица. „Смърфовете" смачкаха своите гости, но неизброимите и фрапантни пропуски на почти всички играчи в черно лишиха домакините от победата. Локомотив бе и на крачка от загуба, след като Сертич бе дал преднина на Беласица, при една от редките контри на гостите. В последната минута защитник на петричани игра като волейболист в наказателното си поле, а Анатоли Тодоров успя да превърне в спасителен за точката гол отсъдената дузпа.

Двубоят започна изключително добре за домакините. Те заредиха атака след атака към безпогрешния в този мач страж на гостите Манолев. Вратарят извади множество удари на офанзивните играчи на „смърфовете". С пропуски се отличиха Искрен Писаров, Димитър Илиев, Павле Делибашич, Мартин Сечков и Даксон Да Силва. Най-фрапантен бе пропускът на сърбинът Делибашич, който оставен сам срещу Манолев стреля право в тялото му. В 44-та минута домакините получиха право да изпълнят дузпа. Даксон застана зад топката, но вратаря на гостите отрази удара му.

След почивката картината на терена не се промени. „Черно-белите" атакуваха и пропускаха, докато Беласица се задоволи с епизодични контри. При една от тях гостите успяха да реализират чрез Сертич, който от близо преодоля Ставрев.

Този гол тотално обърка играта на Локомотив. Все пак чрез няколко смени Аян Садъков успя да натисне своя съперник. Положенията пред вратаря на гостите отново се заредиха едно след друго. Домакините все пак стигнаха до точката. Голмайсторът Сертич игра с ръка в наказателното поле на Манолев и за съдията Богдев не остана нищо друго освен да посочи за втори път бялата точка. Този път зад топката застана Анатоли Тодоров, който не сбърка и остави една точка в Пловдив.

Лошата новина в лагера на Локомотив освен загубените точки, е и контузията на Даксон Да Силва. Бразилецът напусна принудително терена заради разтежение и не е ясно дали ще успее да вземе участие следващата седмица в пловдивското дерби.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).