Митов изгонен заради лоша комуникация между фракциите, зам.-кмет дойде на среща с бултрасите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:13 / 07.09.2016
7643
Повече от два часа продължи срещата между фенове на Ботев (Пд) и представители на ръководството на клуба, която се проведе тази вечер на основната трибуна в Коматево. Президентът Ангел Палийски и административният директор Иван Йотков представляваха клуба, а на срещата беше и заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков, разбра Plovdiv24.bg от свои източници.

Този път по трибуните имаше повече хора, в сравнение с първата среща с Палийски миналата седмица, като сега дори беше пуснато осветлението чрез два от стълбовете. И сега обаче основните въпроси бяха за финансовото състояние на жълто-черните.

Георги Самуилов и Румен Чандъров са обещали пред Палийски, че ще продължат да дават пари до Нова година, а след това ще помагат единствено на детско-юношеската школа на Ботев, разкриха източниците на Plovdiv24.bg.

Станаха ясни и интересни подробности около прословутото изгонване на Николай МитовЕкшънът в Коматево, който бе отразен дори от световните медии, се дължал на лоша комуникация между фракциите, признаха някои от лидерите на агитката. Някои от фракциите са били на мнение да дадат шанс на треньора, като изчакат известно време, за да видят дали ще се справи със ситуацията в отбора. Те били готови да не предприемат крайни действия, а просто да бойкотират официалните мачове. Една от фракциите сред бултрасите обаче била твърдо за изгонването на Митов още от самото начало.

В крайна сметка тази вечер феновете на Ботев взеха решение да подкрепят мощно отбора, като това щяло да се усети още на мача с Пирин. Обсъдени бяха варианти да се пускат допълнителни талони към билетите на цена от 5 лева, като тази сума ще отива за финансовото подпомагане на клуба, разкриха още пред Plovdiv24.bg нашите източници.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).