Ужасяващ дебют за Минев в национала, само той играе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:23 / 19.11.2008
7270
Националният отбор по футбол на България направи трагичен мач в Белград, губейки с 1:6 от Сърбия. Тимът ни изглеждаше по трагичен начин и шестте допуснати гола бяха най-малкото, с което се прибира в родината, след като Георги Петков спаси две дузпи на противника. През първата част по два гола вкараха Йованович и Саво Милошевич, който направи своя бенефис днес. За нашите се разписа Благой Георгиев от пряк свободен удар.

През втората част картинката не се промени, като сърбите ни набутаха още два гола. В 68-ата минута в игра влезе Йордан Минев и внесе малко свежест отляво, като старши-треньорът Пламен Марков го пусна като ляв бек. Минев се опитваше да пробива остро, но не получаваше никаква подкрепа от съотборниците си. Ще се запомни едно негово центриране, когато намери перфектно Димитър Рангелов, който сам от 5-6 метра би слабо и остави вратаря на сърбите да спаси без проблеми. Малко по-късно пък "канарчето" спаси българите от седми гол, когато в последния момент изби топката в корнер пред крака на Мърджа, който бе готов да разпечата Петков от 7-8 метра.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).