Извънредно: Чандъров също напуска Ботев, вижте тъжната му изповед пред Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (162)
19:10 / 30.08.2016
37418
Финансовият благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров обяви шокиращо пред Plovdiv24.bg, че напуска клуба. Причина за този ход на бизнесмена е поведението на феновете на отбора, които нахлуха на терена и прекъснаха първата тренировка на новия наставник Николай Митов.

Ето тъжната изповед на Румен Чандъров пред репортер на Plovdiv24.bg:

"Феновете да вземат и да си направят референдум - да си назначат треньор, президент и ръководство. Да вземат Феро, Херо или когото искат. Аз се оттеглям. Ще помагам с каквото мога, докато се намери собственик на клуба".

"Аз съм длъжен да застана зад хората си. Няма смисъл от такова напрежение. Вратите за Николай Митов са отворени в Септември. Дано феновете на Ботев да спечелят от това, което направиха днес. Жалко за хилядите свестни привърженици на клуба. Позволиха на шепа лумпени да диктуват нещата".

Не вярвах, наистина не вярвах, че ще нахлуят на терена. Какво очакват? И Ферарио Спасов да беше дошъл, нищо не гарантира, че след два мача нямаше да скочат и на него".



Виж коментарите (162)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).