Гребец и лекоатлет подсилват "Цар Симеон" за новия сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:12 / 18.11.2008
670
Две нови попълнения - гребец и лекоатлет, подсилиха пловдивския колоездачен клуб "Цар Симеон Рея96" за новия спортно-състезателен сезон. Илхан Мехмедов и Николай Бояджиев започнаха подготовка с отбора преди няколко дни. Двамата новаци засега ще тренират с юношите старша възраст на клуба и ако покажат по-бърза адаптация ще бъдат привлечени и в представителния мъжки отбор.
Илхан Мехмедов е 17-годишен, от Пловдив. Досега той е тренирал активно лека атлетика, където има спечелени няколко златни и сребърни медала от републикански първенства и турнири.

Николай Бояджиев пък е републикански шампион за юноши на 500 и 1000 метра кану- каяк. Доскоро той е бил гребец на СККК „Тракия"-Пловдив, с който клуб е и държавен отборен шампион на България. Ники е брат близнак на състезателя от юношеския отбор, старша възраст на "Цар Симеон Рея96" - Петър Бояджиев. Роден е в Пловдив на 1 август 1992 година. Висок е 166 сантиметра и тежи 58 килограма.

Илхан Мехмедов и Николай Бояджиев ще изкарат цялата предсезонна подготовка с отбора. В това време те ще усвояват някои технически умения под ръководството на главния треньор на клуба Петър Павлов. Двамата новаци сменят при юношите старша възраст други двама от младите и талантливи колоездачи на "Цар Симеон Рея96" - Кирил Кирезиев и Георги Орехов, които наскоро бяха привлечени в представителния мъжки отбор.

Илхан Мехмедов и Ники Бояджиев засега ще бъдат резерви в юношеския отбор- старша възраст, но ако демонстрират по-бързо израстване, на тях ще се разчита по-трайно.
Останалите момчета в старшата, на които клубът залага през новия сезон са Пано Уилямс Гоги, Димитър Бадалски и Атанас Гочев. Тримата са от набор 1991-ви и ще въртят педали още една година при старшата възраст. В тази възрастова група попадат още петима юноши, привлечени от няколко дни от младша възраст на клуба. По-изявените имена в тази възрастова група са Цветелин Кюркчиев, Руси Аргиров и Петър Бояджиев. Триото заедно с Константин Трифонов и Божин Захариев вече ще бягат за юношите старша възраст.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).