Слаб Локомотив спря успешната си серия след загуба от Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
23:05 / 19.08.2016
5747
Локомотив Пловдив загуби от Черно море с 0:2 в мач от 4-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Каварна. Това определено бе най-слабият двубой на черно-белите през настоящия сезон.

В герой за "моряците" се превърна Марек Кузма, който вкара и двете попадения. Така Черно море продължава без загуба от началото на сезона и се върна на първото място в класирането с актив от 10 точки. Локо остана на 6-а позиция с 5 точки.

Поражението всъщност бе първо за Локо през настоящата кампания. Освен това бе прекъсната успешната серия на черно-белите от 9 поредни двубоя в елита без загуба.

Мачът в Каварна бе изгледан от собственика на Локомотив Христо Крушарски, който бе в компанията на почетния президент Христо Бонев и легендата на Славия Чавдар Цветков, сам обявил преди дни, че вече работи за "смърфовете". Крушарски обаче напусна стадиона далеч преди последния съдийски сигнал, явно разочарован от видяното на терена.

През първото полувреме пловдивчани трудно минаваха дори центъра и логично не създадоха нито едно опасно положение.

Варненци откриха резултата в 29-ата минута от статично положение. Капитанът Георги Илиев центрира остро от пряк свободен удар в наказателното поле, където Мартин Камбуров изпусна Марек Кузма и той засече с крак между краката на Ясин ел Харуби за 1:0.

В началото на втората част Михаил Венков беше млого близо да удвои резултата. Той бе оставен непокрит и от около 3-4 метра засече с глава, но Харуби изби атрактивно.

Малко след това Ванчо Траянов увладя една топка пред дъгата и изстреля мощен шут, но встрани от вратата на домакините.

В 58-ата минута Черно море предреши изхода от двубоя с втори гол. Уго Секо напредна в половината на Локо, след което пусна хитър пас към Марек Кузма. нападателят изскочи сам срещу вратаря на "смърфовете" и го преодоля за 2:0.

Отговорът на Локо бе изстрел от фаул на Мартин Камбуров, който премина на сантиметри от гредата в аут.

Четвърт час преди края след изстрел на Веселин Марчев топката срещна ръката на Даниел Златков в наказателното поле на Черно море, но реферът Станислав Тодоров не посмя да отсъди дузпа за пловдивчани.

СТАТИСТИКА:

Черно море - Локо (Пд) 2:0

Голмайстори: 1:0 Марек Кузма (29), 2:0 Марек Кузма (58)

Черно море: Емил Михайлов, Ондрей Сукуп (79- Ян Малик), Даниел Златков, Пламен Николов (71- Даниел Георгиев), Михаил Венков, Тодор Паланков, Александър Цветков, Уго Секо, Бакари (65- Иван Коконов), Георги Илиев, Марек Кузма

Локо (Пд): Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Кирил Котев, Димитър Везалов, Ясин Амрауи, Георги Вълчев, Ванчо Траянов (67- Мартин Райнов), Дани Кики (78- Димо Бакалов), Веселин Марчев, Бирсент Карагарен (46- Парвиз Умарбаев), Мартин Камбуров.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).