Костадин Ангелов: Така искам да се играе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:48 / 15.11.2008
2157
"Мисля, че отборът игра добре днес. Общо взето това е лицето, което аз искам да виждам. Не казвам, че това е максимума, можем още по-добре, но това е пътят - с разиграване и подаване на топката. Играхме срещу отбор, който се бе затворил към тяхната врата. Мога само да поздравя всички футболисти за днешния успех, тъй като играхме срещу наистина добър отбор. Може би и напрежение имаше от задължителната победа. Мисля, че късметът е избирателен, заслужавахме да победим", заяви днес след двубоя между Ботев и Пирин (Благоевград) старши-треньорът на "жълто-черните" Костадин Ангелов.

По темата за Величко Величков той каза: "Аз казах преди този мач - той се ползваше със статут на титуляр. За отбора и за мен ще е добре той да се върне в тима. Днес почти нямахме избор за смени." Припомняме, че по-рано през седмицата Ангелов заяви, че след днешния мач той ще предложи защитникът да бъде реабилитиран, за да може да играе в следващите срещи на тима.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).