Палийски се извини на феновете на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:03 / 12.08.2016
5203
Председателят на Съвета на директорите в Ботев Ангел Палийски се извини на феновете на отбора за това, че са били принудени да гледат дербито с Локо извън Пловдив.

"Успяхме да изпълним в кратките срокове изискванията на БФС за монтиране и пускане в действие на електрическо осветление на стадиона ни в Коматево. Благодаря за пълното съдействие на БФС, на г-н Антон Повов и на президента на Славия Венцислав Стефанов. Благодаря на финансовия ни директор Иван Йотков, който положи неимоверни усилия това да се случи", заяви Ангел Палийски.

"Сигурен съм, че феновете ни ще са доволни, че няма да пътуват до други места. Извинявам им се, че бяха принудени да гледат дербито с Локомотив (Пд) на стадион в друг град", каза още клубният шеф, цитиран от БТА.

Ангел Палийски изрази благодарност и на фирмите-изпълнители, монтирали осветлението, които работили с пълен капацитет и отговорно.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).