Вижте емоционалната изповед на футболист от Спартак след разпадането на отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:59 / 12.08.2016
5806
Футболистът на Спартак (Пд) Александър Драшков направи доста емоционално изказване, след като неговият любим тим се разпадна и отказа участие в Трета лига.

Писмото на сърцатия защитник бе публикувано в страницата на Спартак във Фейсбук:

Shame for Bulgarian football, shame for Plovdiv! А сега на български: Срам за всички вас, градоначалници и всички хора, отговарящи за спорта в Пловдив.

69 ГОДИНИ! Точно толкова години ще навърши този отбор след 3 месеца, какъв подарък само, не мислите ли? Нямам думи освен да ВИ БЛАГОДАРЯ на всички, които не направихте нищо този отбор да просъществува, макар и без нито една стотинка за футболистите!

Благодаря на моите съотборници за прекараното време в отбора и се надявам някой ден отново да се съберем и отново под емблемата на отбора, който ни даде много, макар и с доста премеждия и проблеми.

Благодаря ви, момчета, благодаря и на Манол Георгиев - човекът, който ми даде невероятната възможност да продължа моето развитие в мъжкия футбол и човекът, който ме изгради като футболист.

Благодаря ви за това, че винаги се опитвахте да ми покажете пътя към моето лично развитие, макар и доста често да си мислех, че грешите. Осъзнах, че всъщност всичко е било за мое добро.

Огромно БЛАГОДАРЯ на всичките ми съотборници през времето ми в този ВЕЛИК клуб, както и на треньора. Благодаря ви, момчета, казвам ДОВИЖДАНЕ, а не СБОГОМ, защото наистина се надявам някой ден отново да заиграем заедно под името на СПАРТАК ПЛОВДИВ!

Спартанци завинаги!


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).