Костадин Ангелов: Това е поредният ни финал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:01 / 14.11.2008
3541
"Предстоящият мач е поредният финал, който Ботев трябва да изиграе на собствен терен. За жалост това е поради точките, които губим навън и поради класирането на отбора. Аз лично се надявам да извлечем максимално от всеки един мач до края на първенството, тъй като определено в отбора, от както е започнало първенството, има развитие", това заяви на редовната пресконференция преди шампионатен мач старши-треньорът на Ботев Костадин Ангелов.

"Разбира се, че Величко Величков ще е необходим, при положение, че се ползва със статут на титуляр от началото на сезона. Разбрахме се да обсъждаме наказанието му след този мач. При всички положения, ще искам да разговарям с някой от ръководството да бъде върнат. Това дали те ще позволят или не е друг въпрос. В такъв момент, в който има един наказан централен защитник(Васил Василев), един който е болен и не е играл цяла седмица(Костадин Гаджалов) и един който играе от две седмици с контузии(Илиян Гаров), на поста, на който имахме най-много хора, се оказа че ще има проблем. Има и други контузени, но ще се оправим", каза още Ангелов.

"Играчите нямат притеснения относно финансирането на отбора. Този ентусиазъм след обявяването на нов собственик не може да бъде постоянен, той вече е превъплатен в сигурност.

Не е нужно да си поставяме програма максимум, тя е ясна - да побеждаваме всеки един мач, за да се измъкнем от зоната, в която се намираме. За едни професионалисти не е нужна програма.
 
Ясна е каква е оценката на Локатели за играта му срещу Литекс. Сега всички се нахвърлихме върху него. Според мен за да стигне топката до вратаря, някой преди това е допуснал друга грешка, но на вратаря грешките се виждат. Нормално е да е негативна оценката. Тримата вратари са с равностойни качества, така че този, който се представя на ниво, той ще играе. В групата ще влезе Павел Станев, тъй като има подем в неговата работа и сериозността му по време на тренировки. Гледах го и в мача на дубъла, играе на ниво", добави още специалистът.

Отборът се събира на лагер преди срещата с Пирин Благоевград, която е утре от 14:30 на стадион Христо Ботев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).