Изключително мъжество от страна на Илко Пиргов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:45 / 06.08.2016
4786
Вратарят на Локо (Пд) Илко Пиргов логично пропусна днешната последна тренировка на тима преди утрешното дерби с Левски. Стражът бе на погребението на баща си, който загина вчера при нещастен инцидент.

Пиргов ще се присъедини по-късно тази вечер към групата на черно-белите, които са на режим в хотел SPS, научи Plovdiv24.bg. Вратарят е проявил изключително мъжество и категорично е обявил пред спортно-техническия щаб на Локо, че е готов да попадне в разширения състав на отбора въпреки тежкия за него момент.

Сред 18-те избранице на треньора Илиан Илиев попадна и титулярният вратар на "смърфовете" от миналия сезон Ясин Ел Харуби. Той зае мястото на Александър Любенов.

Това е единствената промяна в групата на Локо в сравнение с предишния мач - дербито срещу Ботев, разбра още Plovdiv24.bg.

Ето кои 18 футболисти на Локо (Пд) ще са в тимовия лист за двубоя с Левски:

Вратари: Илко Пиргов, Ясин Ел Харуби

Защитници: Пламен Крумов, Кирил Котев, Ясин Амрауи, Димитър Везалов, Иван Горанов

Халфове и нападатели: Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Георги Вълчев, Мартин Камбуров, Бирсент Карагарен, Веселин Марчев, Димо Бакалов, Симеон Райков, Аймен Суда, Дани Кики, Парвизджон Умарбаев.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).