Илиан Илиев: В Левски са опасни, защото са ранени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:06 / 05.08.2016
3593
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев се похвали, че абсолютно всички футболисти са на негово разположение за неделния мач срещу Левски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Слава Богу, нямаме контузени играчи и всички се готвят за мача с Левски. Няма какво да говорим за самия заряд на срещата. Още по-добре е, че теренът вече е подменен и предоставя по-добри условия за игра. Единственото, което е важно, е да дойдат повече хора на стадиона и да дадат сила на нашите футболисти, за да можем да играем добре и да спечелим 3-те точки", заяви Илиан Илиев на днешната си пресконференция на Лаута.

"Миналата година, когато играхме тук срещу Левски, гостите пристигнаха също след равен мач с Монтана. Тогава завършихме 1:1. За Левски няма значение какъв е бил предният мач, защото могат да се вдигнат за следващия. Точно по тази тема говорихме и с момчетата в съблекалнята", допълни още наставникът на черно-белите.

Когато по-силните като имена отбори в България са ранени, тогава са опасни, смята специалистът.

Вижте пълното изказване на Илиан Илиев в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).