Минев и Алегре се връщат в Ботев, капитанът Гаров под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:07 / 11.11.2008
2784
Йордан Минев и Мауро Алегре ще могат да излезнат срещу Литекс в утрешния мач за Купата на България. Двамата изтърпяваха наказания от една среща съответно за натрупани пет жълти картона и получен червен. Под въпрос за срещата е единствено Илиян Гаров, който продължава да се оплаква от болки в адукторите и най-вероятно ще остане на резервната скамейка. От няколко дни са ясни сигурните отсъстващи - Величко Величков, който бе отстранен от състава заради глупавата дузпа, която направи срещу Миньор и контузените Георги Аврамов и Алфредо Мапока.

Ето и футболистите, които старши-треньорът Костадин Ангелов взе със себе си за мача в Ловеч: Славчо Тошев, Алесио Локатели; Даниел Божков, Йордан Минев, Илиян Гаров, Апостол Попов, Калоян Караджинов, Васил Василев, Мауро Алегре, Николай Манчев, Красимир Кръстев, Чудомир Григоров, Ерик Кабу, Йордан Етов, Тодор Тимонов, Дормушали Саидходжа, Илиян Йорданов, Николай Харизанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).