Николай Курбанов: Нормално е при слаби резултати да има промени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:40 / 11.11.2008
1229
"Последните дни има огромен натиск върху нас от страна на феновете. Винаги съм се старал и всички задачи съм си ги изпълнявал с любов към този клуб. Ще работя до последно, ако има някакви проблеми ще си тръгна. Президентът на клуба Галя Топалова в прав текст ми заяви, че не е доволна от моята работа, но това е нормално, нашата работа се отчита с класирането на отбора. С тези слаби резултати е нормално да има промени", това заяви настоящият спортно-технически директор на Локомотив Пловдив Николай Курбанов по повод последните трусове в ръководството на клуба.

"Зададохме им въпрос на футболистите дали някой от нас(спортно-техническия щаб) им пречи, отговорът им беше "Не". Всеки може да загуби, аз им го казах това на футболистите. Трябва да се бориш на терена и да се раздаваш, ако е по-добър противника, ще те победи. така е във футбола. Ако ние сме причината за лошото представяне, идват нови хора и така. Докато сме тук ще си вършим работата", допълни още Курбанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).