Фен призова за мир преди дербито и даде прекрасно предложение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
16:00 / 20.07.2016
13086
Читател на Plovdiv24.bg изрази интересно мнение по повод провокативната декларация на обединените фенфракции на Ботев - "Бултрас" по повод предстоящото пловдивско дерби на стадион "Лазур" в Бургас.

Ето какво написа читателят на сайта ни:

"Аз съм привърженик на Ботев /Пд/ и категорично се разграничавам от тази "декларация". В знак на протест смятам да поканя мои приятели и познати фенове на Локо /Пд/ да пътуваме с една кола до Бургас. От единия прозорец ще се вее жълто-черно, а от другия черно-бяло шалче! Нека покажем, че все още има нормални фенове сред нас!!!

В същото време сайтът на феновете на Локо (Пд) mainite.bg разпространи доста остра декларация в отговор на вчерашното изявление на "бултрасите".

"Пловдивчани винаги сме имали симпатии към Южното ни Черноморие - Бургас, Созопол, та чак до Синеморец. Затова се чувстваме задължени да поднесем извиненията си на всички вас, жители на Бургас и курортите около града ви преди предстоящия ни мач с неградското племе в жълто и черно", са казва в съобщението, което се превръща в наръчник за бургазлии как да се предпазят от привържениците на противниковия отбор.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).