Ботев остана без двама защитници, вижте защо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
08:59 / 14.07.2016
6785
Защитникът на "Ботев" Радослав Терзиев ще пропусне следващите две контролни срещи на отбора. 22-годишният бранител има леко разтежение в лявото бедро и няма да вземе участие в проверката срещу ФК "Трявна" днес, както и в тази със "Септември" ден по-късно.

Въпросните приятелски срещи пропуска и Милен Кикарин. Привлеченият от ЦСКА ляв защитник е с възпалена връзка на коляното и отпада от сметките на треньорския щаб за последните контроли от лагера в Трявна, съобщиха от клуба.

Терзиев и Кикарин тренираха на облекчен режим в сряда заедно с Лъчезар Балтанов. Капитанът на "Ботев" е почти възстановен от травмата в коляното, получена в проверката с "Нефтохимик", но също може да получи почивка в предстоящите мачове.

Всички останали в лагера на "канарчетата" са здрави, с изключение на Рафаел де Соуза, който вчера претърпя операция на ахилеса, за което Plovdiv24.bg вече информира.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).