Новите екипи на Ботев са вече в продажба, вижте им цените

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
14:50 / 13.07.2016
7927
Представителният тим на "Ботев" получи официалната екипировка, с която "канарчетата" ще играят през новия сезон. Официалната фланелка в традиционните цветове - жълто и черно, е ексклузивна изработка за ПФК "Ботев". Тя е произведена в Испания, където се намира седалището на компанията "Joma", която ще облича отбора през започващото след по-малко от три седмици първенство.

Екипът пристигна на лагера на "Ботев" в Трявна, а играчите пробваха новата си визия за официалните мачове преди поредната тренировка на тима. Тодор Неделев, Серкан Юсеин, Радослав Терзиев, новото попълнение Иван Стоянов и капитанът Лъчезар Балтанов позираха с титулярната и резервната фланелки специално за "жълто-черните" привърженици.

Новият екип влиза моментално продажба и почитателите на най-стария клуб в страната имат възможност да се снабдят с ексклузивната фланелка от клубния фен-магазин на цена от 69 лв. Резервната фланелка е на цена от 42 лв.

В магазина на базата в Коматево са налични още от артикулите на представителния отбор, в това число - официален анцуг, тениска и шорти свободно време, тренировъчни фланелка и гащета, тренировъчни горнище и долнище.

За разлика от предишните четири сезона, през новата кампания на гърба на фланелките няма да бъдат изписвани имената на футболистите.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).