Спартак с драматична победа като гост на Свиленград при скандално съдийство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:01 / 08.11.2008
2342
Отборът на Спартак направи решаваща крачка към върха на "А" група, постигайки драматична победа с 2:3 като гост на негостоприемния стадион във Свиленград.

Домакините започнаха по-добре двубоя и успяха да открият резултата още в 6-та минута. Кирил Дяков успя да изведе домакините напред с точно попадение. "Гладиаторите" успяха светкавично да отвърнат на удара и с попадение на Йордан Христов изравниха резултата още в 8-та минута. При разбъркване в наказателното поле на домакините Христов се оказа най-съобразителен и успя да изравни.

Второто попадение в двубоя реализира Емил Аргиров във 62-та минута. След късо изпълнение на корнер и центриране, Аргиров засече топката в далечния ъгъл на вратата на домакините и даде гол предимство на Спартак. Само 4 минути по-късно "синьо-белите" вече водеха с 3:1. Георги Стоянов успя да открадне една топка от защитник на домакините и останал очи в очи с вратаря на Свиленград даде два гола преднина за пловдивчани.

В 89-та минута реферът свирна несъществуваща дузпа, която домакините превърнаха в гол чрез Йочев, за крайното 2:3.

Победата на Спартак бе съпроводена със скандално съдийство на реферът Мартин Богдев от Бургас. По безскрупулен начин той показа 7 несъществуващи картона на "гладиаторите", за да "подготви" пловдивчани за тежкия двубой срещу съгражданите му от Нафтекс.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).