Колоездачите на "Цар Симеон" започват предсезонна подготовка на 10 ноември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:49 / 07.11.2008
580
Колоездачите на пловдивския велоклуб "Цар Симеон Рея96" започват предсезонната си подготовка най-рано от всички наши отбори. Главният треньор на клуба Петър Павлов събира възпитаниците си на 10 ноември за първа за новия спортно-състезателен сезон тренировка.

Тимът ще провежда занимания първо при домашни условия, където ще бъде първия етап от подготовката. Бегачите ще останат да тренират в Пловдив до края на месеца. През това време те ще наблегнат предимно на обема, общо-физическата и силова подготовка.

През месец декември състезателите на "Цар Симеон Рея96" ще заминат на подготвителен лагер в чужбина, най-вероятно в Гърция.

"Започване на 10 ноември, съвсем не е рано като начало напредсезонната подготовка. Знаете, че сме зависими от времето и температурите навън. Подготовката ще я съобразяваме с времето, така е в нашия спорт. В клуба все още обсъждаме новата селекция за следващия сезон. Няколко са набелязаните нови попълнения, но кои ще бъдат новите попълнения ще разберете в началото на подготовката. Ще има нови имена. Оглеждаме и по-млади състезатели, които да привлечем да тренират в нашия клуб. Наплив от желаещи да дойдат в нашия клубестествено има, но ние искаме да вземем само качествени колоездачи, а не попълнения, за които само да се каже, че правим някаква селекция", коментира изпълнителният директор на клуба Йордан Зашев.

Представителният мъжки отбор като цяло ще запази състава си и през следващия спортно-състезателен сезон. При юношите старша възраст се очакват поне 2-3 нови попълнения.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 13
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).