Костадин Ангелов: Познавам добре Миньор и ги уважавам като противник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:49 / 06.11.2008
2600
"Имаме доста кадрови проблеми, но както казах и миналия път, незаменими футболисти няма. Йордан Минев е наказан, за съжаление другият ни десен бек - Димитър Витанов си изкара червен картон в мача на дубъла и също няма да може да играе. Бях на мача на дубъла в София и изпробвах различни варианти, така че има решение. Георги Аврамов ще бъде опериран и ще изпусне мачовете до края на годината. Ще се разделим с камерунският нападател Ариел, който дойде на проби, тъй като не го одобрявам", заяви старши-треньорът на Ботев Пловдив Костадин Ангелов на днешната пресконференция преди срещата с Миньор Перник.

"Познавам добре отбора им. Там има пет момчета, с които съм работил, титуляри са. Гледал съм мачове на Миньор, уважавам всеки един противник, но на Ботев целта е една. Относно жребия за Купата смятам, че сега е моментът Ботев да си върне на Литекс за отпадането миналия сезон", добави още Ангелов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).