Бонев нахлу на пресконференцията на Локо и предизвика скандал с Курдов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:24 / 06.11.2008
7395
Драматични сцени се разиграха преди и по време на пресконференцията на Локомотив днес. Феновете на "черно-белите" посрещанаха Курдов на стадиона и ясно му заявиха, че не го искат на работа в клуба. От своя страна Курдов бе категоричен, че "Бонев настройвал феновете срещу него".

Петър Курдов коментира отношенията между него и Христо Бонев като доста топли, въпреки че на срещата между Курдов и феновете, той е заявил, че "Бонев настройвал феновете срещу него". Ето какво каза и новият спортно-технически директор на клуба по темата: "Аз се познавам от много време с г-н Бонев, имаме много топли отношения и дори приятелски. Никога няма да си позволя да кажа нищо в негативен план за него. Нещата за изопачени изключително много, така че ако господин Бонев има някакви проблеми с мен, ние сме нормални хора, можем да ги разтълкуваме, да поговорим. Моят идол във футбола бе именно Бонев, пазя си изрезки от вестниците как ме оприличаваха като "вторият Христо Бонев". Оставам с най-добри чувства, но не желая да говоря повече по тази тема."

Пресконференцията обаче беше прекъсната от Христо Бонев, който нахлу в стаята и започна да обяснява на висок глас, че не познава Курдов и не иска да го вижда в Локомотив. Бонев заяви, че не му е приятно да стои в една стая с него и няма какво да коментира. На срещата с феновете Курдов е заявил, че ще изкара кирливите ризи на Бонев, на което легендата на Локомотив отговори, че всичките му ризи са в домът му в гардероба и са BOSS.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).