Илиян Гаров пак с проблеми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 04.11.2008
2392
Илиян Гаров не взе участие в днешната тренировка на Ботев, поради разтежение след срещата със Славия. Капитанът на "канарчетата" се оплакваше от проблеми през последния месец и дори пропусна няколко срещи. Тренировката пропусна и Красимир Кръстев, който е с висока температура.

След края на мача със Славия старши-треньорът на "канарчетата" Костадин Ангелов заяви, че и трите смени, които извърши са били принудителни, а още двама футболисти са стиснали зъби и са доиграли мача с контузии. Във вчерашния двубой сменени бяха Илиян Гаров, Николай Манчев и Тодор Тимонов. На тренировката последните двама се оплакаха от мускулни болки, а освен тях с болежки е и Калоян Караджинов. Тримата най-вероятно ще се възстановят за срещата с Миньор Перник в събота. Мачът ще се играе в Кюстендил, тъй като стадиона в Перник все още няма лиценз. "Жълто-черното" дерби обаче ще пропусне Йордан Минев, който получи жълт картон за препречване в срещата със Славия и ще бъде наказан с лишаване от състезателни права за един мач, тъй като това му бе пети картон. Аржентинският халф Мауро Алегре също ще пропусне мача с Миньор поради червеният картон, който получи в края на срещата вчера.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).