Марица пробва Гигант в контрола в Съединение утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:47 / 04.11.2008
1042
Футболистите на Марица ще изиграят контролна среща с третодивизионния аматьорски тим Гигант. Кършиякалаии ще бъдат гости на отбора от Съдениение, а мачът ще се играе утре от 15 часа на местния градски стадион.

Старши треньорът на жълто-сините Манол Георгиев искал да изпробва някои тактически детайли в играта и затова настоял за контролата срещу тима от Гигант, с който Марица е в приятелски отношения от няколко години насам.

Срещата в Съединение най-вероятно ще пропуснат двама от основните халфове на маричани - Димитър Байрев и Васил Стефанов. Първият е лепнал вирусно заболяване и е високата температура. Стефанов пък се оплаква от контузия в бедрото, получена при удар от защитник на Калиакра в предишния шампионатен мач от Източната "Б" група.

Травмата на Тодор Тодоров в коляното също не е излекувана напълно. Наставникът Манол Георгиев вероятно няма да рискува с прибързаното му включване в игра, ако Тошко не се чувства напълно здрав.

Твърдо аут за контроласа срещу Гигант е и Емил Урумов-Шивача. 24-годишният нападател има проблеми с коляното. За тарана спортните травматолози имат съмнения за възпален менискус. За днес старши треньорът Манол Георгиев бе насрочил само една тренировка. Тя ще бъде следобед от 14,30 часа на клубиня стадион в Кършияка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).