Марица привлече още една красавица за отбора си по плажен волейбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:36 / 22.06.2016
2876
Младата надежда на българския плажен волейбол Йоана Николова ще се състезава за Марица (Пловдив). Йоана бе картотекирана в женския отбор на жълто-сините за предстоящото му участие в първата в историята Национална отборна лига плажен волейбол, която започва след шест дни.

Преди около три седмици 19-годишната видинчанка Йоана Николова, по-известна като състезател в зала на Казанлък Волей (Казанлък) и в девическите национални отбори на България, и също 19-годишната Симона Николова, един от диагоналите на шампионския женски волейболен отбор на Марица, оформиха плажна двойка и дори взеха участие в Европейското първенство за жени до 20 години в Турция миналата седмица.

Двете ще продължат да си партнират вече и като част от женския отбор на Марица по плажен волейбол в новосформираната НОЛ, след като треньорът им Владимир Котев видя потенциал за развитие в този пясъчен тандем.

Първата възможност за официален дебют на Йоана Николова с отбора от Пловдив е на 28 и 29 юни, вторник и сряда, когато Марица посреща Божур Волей (Божурище) в първия кръг от НОЛ 2016.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).