Локо "изби рибата“ с шестима вратари! Кои ще са излишните?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:20 / 17.06.2016
3889
Ръководството на Локо постави интересен рекорд в настоящия трансферен прозорец, привличайки трима нови вратари. Така футболистите на този пост, които имат договори с клуба, вече станаха шестима, припомня Plovdiv24.bg.

Това означава, че поне трима от тях ще бъдат продадени, преотстъпени или просто освободени.

Най-близо до титулярното място за новия сезон изглеждат Ясин Ел Харуби и новото попълнение Илко Пиргов. Харуби всъщност е единственият, който може да бъде продаден срещу прилична трансферна сума, стига офертите от чужбина за него да са реални, а не мениджърски кьорфишеци.

Александър Витанов пък е единственият вратар от шестимата, който е с изтичащ договор. На него не му е предложен нов, което означава, че на този етап той е с най-големи шансове за напускане.

Младокът Кристиян Кацарев има контракт за още 2 години, но почти нищожна перспектива да се наложи сред титулярите на Локо. От Лаута по всяка вероятност ще потърсят опция да го преотстъпят на друг клуб.

Привлеченият вчера Александър Любенов със сигурност ще е един от тримата вратари през новия сезон, прогнозира Plovdiv24.bg.

Шестият вратар в Локо - Марио Райчев, няма как да играе повече при юношите старша възраст и също ще бъде предложен на друг отбор, където да трупа опит.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).