Николай Киров: Момчетата бяха разконцентрирани през първото полувреме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:27 / 03.11.2008
1767
Старши-треньорът на Спартак Пловдив Николай Киров каза няколко думи пред камерата на телевизия Евроком след равенството 0:0 със Светкавица Търговище.

"Можем да отдадем пропуснатата победа на малшанса. Имам претенции към играта на отбора през първото полувреме. Проспахме първото полувреме, натискът който указахме през втората част трябваше да е от началото на мача, за да бъдат повече положенията пред противниковата врата и да можем да отбележим голове и да спечелим срещата. Най-вероятно е имало умора в момчетата след мача за Купата в сряда, голяма част от тях играха тогава, но основното е че бяха разконцентрирани. Доста елементарни грешки при изнасянето, при подаването, при завършващия пас, това го отдавам изцяло на липса на концентрация и вече умора може би. Не сме подценявали Светкавица, обърнахме специално внимание на това, те имаха две спечелени гостувания до сега. Не мисля че изобщо в нашата група може да се говори за подценяване, тъй като силите са доста изравнени и за това се получават доста интересни резултати. Не смятам, че сме загубили две точки от планираните за полусезона, тъй като играем мач за мач - следващия мач скачаме за победа и там ще наваксаме загубените точки", заяви Николай Киров. В следващия кръг Спартак Пловдив гостува на Свиленград.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).